Google AdSense!

29 Mart 2011 Salı

FireFox - Google Toolbar Para Kazanma Secenegi

Google Adsense programı gün geçtikce para kazanma seçeneklerine yenilerini ekliyor. Bu anlamda son eklenen seçenek Tavsiyeler bölümünde yer alan Firefox indirme bannerleridir. Bu bannerleri sitenize ekliyorsunuz, kullanıcılar bannerlere tıklayıp sizin referansınızla Firefox indirip kurarlarsa 1 Dolara kadar (<1$) para kazanıyorsunuz. Ne kadar para kazanacağınız normal içerik reklamlarında olduğu gibi kullanıcının ülkesine göre değişiyor.

Tıklandığında açılan sayfanın ingilizce olması ve Türkiye için tıklayıp indirme komisyonunun 0.10 $ olması da bu yeni reklam seçeneğinin dezavantajları arasındadır.

Google Adsense'de yapılan bu yenilemeler reklam alanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yakın zamanda EFT ödeme seçeneğinin de Türkiye için de başlatılacağı dileklerimizle :)

Daha hızlı ve daha verimli sörf yapın
Yenilenen Firefox tarayıcısı, internette daha hızlı ve daha güvenli sörf yapmanızı sağlar. Kapsamındaki Google araç çubuğuyla, AutoFill ve SpellCheck gibi özelliklerle daha rahat araştırmalar yapabilirsiniz. İkisi bir arada sizin internet kullanımında izlediğiniz yolu değiştirecek.

Aşağıdaki özellikler için Firefox'u hemen indirin:
Tablı görüntüleme Bir pencerede birden fazla sayfa açarak zamandan tasarruf edin
Pop-up engelleme İstenmeyen pop-up reklamlarını engelleyin
Daha iyi güvenlik Casus programlardan, spywarelerden bilgisayarınızı koruyun
Google araç çubuğu Geliştirilmiş arama kutusu ile arama sonuçlarına daha hızlı ulaşın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder