Google AdSense!

29 Mart 2011 Salı

Etki alanları için AdSense

Alanlar için AdSense nedir?
Alanlar için AdSense, kullanılmayan alanları olan yayıncılara, alanlarında içerik sunarak, kullanıcıların alakalı bilgiye erişmelerine yardımcı olmalarına olanak sağlar.
Kullanıcılar sıklıkla adres çubuklarına alan adı yazarak veya eski bağlantıları izleyerek içeriksiz sitelere girerler. "Yapım aşamasında" sayfası veya 404 hatası yerine, Alanlar için AdSense bağlantılar, arama sonuçları, reklamlar ve başka içerik sağlar. Bunu gerçekleştirmek için, alan adını hedefleyen semantik teknolojisini kullanıyoruz. Kullanıcılar sitenizdeki reklamlarla etkileşime girdiğinde kazanç elde edersiniz.
İçeriği olan bir siteniz varsa (örneğin makale, inceleme yazısı, forum, blog yazısı vb. metinler), sitenizin İçerik için AdSense'le kullanılması gerekir.
Bu sitede içeriksiz bir sayfa varsa, Alanlar için AdSense kullanıcılarınıza yardımcı olabilir. Alanlar için AdSense'i kullanmaya başlamak için, kurulum yönergelerimizi inceleyin veya daha fazla bilgi edinmek için AdSense Yardım Forumumuza göz atın veya forumda arama yapın.






Alan adı sunucularınızı aktarmak, pek çok alan adı kayıt sitesi için tek bir adımda gerçekleştirilir. Tek yapmanız gereken, alanınızın alan adı sunucusunu aşağıdaki dört değer olacak şekilde değiştirmektir:

  • ns1.googleghs.com
  • ns2.googleghs.com
  • ns3.googleghs.com
  • ns4.googleghs.com

Kayıtlar doğrulanır doğrulanmaz (genelde 24 saat içinde), sitenize gelen trafik için reklam sunmaya başlar Google.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder